Dragi colegi!

Ne revine placerea de a va invita sa participati la al XVII-lea Congres National al Societatii Romane de Uroginecologie. Avand in vedere contextul epidemiologic actual, Congresul se va desfasura in mediul online, in perioada 27-28 noiembrie 2020.

Evenimentul constituie o manifestare stiintifica de traditie care va reuni personalitati marcante in uroginecologie, atat din Romania cat si din strainatate.

Dintre specialistii de renume international care vor participa la Congres in calitate de invitati, il mentionam pe Emmanuel Delorme (medic primar urolog – Hospital Sainte Marie din Chalon-sur-Saone, Franta), din a carui remarcabila activitate stiintifica amintim succint:

  • A descoperit calea transobturatorie pentru insertia bandeletei suburetrale
  • La momentul actual perfectioneaza o noua tehnica de montare a bandeletei suburetrale
  • Este recunoscut pentru numeroase studii de anatomie chirurgicala a pelvisului
  • A brevetat mai multe tehnici de cura chirurgicala a prolapsului cu material alloplastic

In cadrul Congresului se va desfasura o Sesiune de Medicina Regenerativa si Estetica Ginecologica. Va anuntam cu onoare ca avem sustinerea Societatii Europene de Estetica Ginecologica (ESAG) si a Societatii Internationale de Medicina Regenerativa si Celule Stem (IASRM), al caror Presedinti vor participa cu prezentari care va vor surprinde cu siguranta. Va fi o manifestare stiintifica exclusivista, care va reuni lectori internationali cu o experienta vasta in restabilirea functionalitatii si aspectului estetic al aparatului genital feminin din Marea Britanie, India, Polonia, Franta, Turcia, Dubai, Filipine, etc. Dorim cu aceasta ocazie sa va trezim interesul asupra Tehnicilor de Medicina Regenerativa si al Esteticii Ginecologice, doua domenii putin studiate in Romania.

Tematica evenimentului include:

  • Chirurgia Pelvina Reconstructiva: vaginoplastia, tratamentul malformatiilor congenitale sau iatrogene genitale
  • Utilizarea Dispozitivelor Energetice: terapia laser vaginala interna si externa in atrofia vaginala, radiofrecventa in laxitatea dupa nasteri, energia electromagnetica in tratamentul incontinentei urinare
  • Utilizarea Produselor Injectabile in Zona Genitala: PRP, Acid Hialuronic, Botox pentru vaginism, Lichid Amniotic, Fat Grafting.

Va incurajam sa participati activ cu prezentari la programul stiintific al Congresului si sa trimiteti rezumatele lucrarilor pana pe 26 Octombrie 2020, la adresa: cip_coroleuca@yahoo.com.

Va asteptam cu drag,

Cu stimă,

Comitetul științific și de organizare,

Prof. Elvira Bratila

Dr. Diana Mihai

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PROEVENTS & CONFERENCE SRL

Alin CIUTA – 0755 123 448

alin.ciuta@palomatours.com

Alina PUSCAS – 0752 168 819

alina.puscas@pproevents.com